PerePrint Kft., 1134 Budapest, Kassák Lajos u. 57. | info@pereprint.hu

Ügyfélfogadás: Hétfő - Péntek  8:00 - 16:00

Plottervágás & Stancolás

Az ilyen típusú munkát a Mutoh Kona tipusú, precíz és megbízható plottervágó segítségével tudjuk választékosan, nagy szélességben és nem utolsó sorban méretpontosan elvégezni.

Egyedi feliratok, grafikák, logó készítéséhez a legmegfelelőbb megoldás az öntapadós fóliából kivágott matrica. A rétegek egymásra helyezésével többszínes fóliadekoráció is készíthető. A fóliavágott dekoráció élettartalma, főként színe hosszabb a digitálisan nyomtatottnál. Többféle vastagságú, színű és méretű fóliát használunk. Az elkészítéséhez vektor típusú állományra van szükség. Ennek hiányában a kívánt grafikát segítünk elkészíteni. Ragasztható műanyagra, fémre, üvegre, plexire, jó minőségű falfelületre stb..

Az elkészült matricákat a helyszínen fel is helyezzük, de igény esetén kipostázzuk vagy a kész anyag műhelyünkben átvehető. A fóliavágott anyagot applikációs fóliával látjuk el, amivel mindenki számára egyszerűen felhelyezhetővé válik.

Ilyen típusú dekorációs elemek mindezen túl, készülhetnek különböző vastagságú és minőségű anyagokból, amit a digitális stanc- és marási technológiával könnyűszerrel hozunk létre, legyen az bármilyen megálmodott elképzelés. Közvetlenül nyomtatva vagy vinylel kasírozva választhat a normál-, extra erős műanyag, fém, plexi és Dibond szendvics szerkezetű alapanyagaink közül.

Az egyedi formára készített megállító táblák és reklámok minden esetben nagyobb figyelmet kapnak. A pontos és esztétikus anyagkivágás kis példányszámú formák esetében is gazdaságos megoldás már, hiszen nem igényel kivágó szerszámot. Figurális formák, grafikai a legbonyolultabb formát, doboz teríték kivágását, perforálását már percek alatt elvégzi a digitális stanc gép. A digitális stancolás vagy formára vágás legnagyobb méretben 200 x 300 cm-ig tudjuk megoldani, 3 cm vastagságig.

PerePrint Kft.,
1134 Budapest,
Kassák Lajos u. 57.
 
Adószám: 25751325-2-41
Raiffeisen: 12011351-01571330-00100009