PerePrint Kft., 1134 Budapest, Kassák Lajos u. 57. | info@pereprint.hu

Ügyfélfogadás: Hétfő - Péntek  8:00 - 16:00

Laminálás - kasírozás

A kiváló minőségű Seal 600 -as hideg-meleg lamináló gépünkkel, akár 160 cm szélességben is tudunk megfelelő eljárással, tökéletes védelmet biztosítani minden féle nyomdai termék felületére.

Sokrétű felhasználása miatt igen elterjedt művelet a laminálás akár a mindennapokban, bár főként inkább a nyomdaipar számos területén. Nyomdánkban különböző típusú, méretű fóliák közül lehet választani igény szerint. Felhasználási területei nagyon különbözőek lehetnek, a nagy alakú plakátoktól a névjegykártya méretéig, kis és nagy mennyiségben egyaránt. Főbb típusai közé soroljuk .:
- A normál kis formátumú laminálást, ami a mindennapi használathoz, fényes és matt kivitelben képek, árlisták, szórólapoknál felhasználható.
- A vastag és padlólaminálást, ami nagyobb ellenálló képességet és merevebb tartást ad a nyomatoknak. Felhasználási területe lehet az oklevelek, borítók és padló matricák esetében is
- Matt tekercses laminálás, ami egy csillogásmentes kivitel és főként nagy nyomatoknál, információs tábláknál kirakat dekorációnál alkalmazható.


Ezen kívül még számos fólia és megoldás kínálkozik a nyomatok védelmére. Gyakorlati szempontból a lamináló gépben lévő hengerek biztosítják a nyomást a terület egészén így biztosítva a buborékmentes sima felületet. Ezáltal óvható meg a nyomat a legtöbb külső behatástól.

PerePrint Kft.,
1134 Budapest,
Kassák Lajos u. 57.
 
Adószám: 25751325-2-41
Raiffeisen: 12011351-01571330-00100009