PerePrint Kft., 1134 Budapest, Kassák Lajos u. 57. | info@pereprint.hu

Ügyfélfogadás: Hétfő - Péntek  8:00 - 16:00

Feszített textil & Zászlók

Kiemelkedni a sokaságból rögtön előnyt jelent. Különleges, szokatlan látvánnyal elkápráztatni a látogatót az pedig már szinte maga a siker. Mivel érheti el Ön is a különleges képi megjelenítésből adódó extra hatást? A reklámzászló és a feszített textil vizuális figyelemfelkeltés az értékesítés egyik meghatározó alappillére.

Azzal, hogy a standard termékek mellett szokatlan formákat, szokatlan megoldásokat, egyedi megvalósításokat alkalmaz, és ezeknek az eszközöknek a használata nem öncélú magamutogatásban testesül meg, akkor a látogató vizuális élményét a sokszorosára tudja növelni.

Érdemes Önnek is élni az extra képi hatásokkal, mert ennek révén még nagyobb lépéselőnyre tesz szert.

Több típusú zászlót kínálunk, hogy a célnak legmegfelelőbbet választhassa méretben és formában is.

Sajtótájékoztatóra akár a feszített textil falat, asztalra, kis helyre pedig az elegáns asztali zászlót javasoljuk.
Formában és kivitelben is sok féle megoldás közül választhat.

Sporteseményre, strandra és egyéb szabadtéri megjelenések alkalmára is, kitűnő és figyelemfelkeltő reklámeszköz a strandzászló. Könnyed forma, hatásos megjelenés és könnyed kihelyezés.

Ugyanez jellemző a feszítet textilre is, amelyet főként beltéri üzletek egybefüggő nagy reklámfelületeinek megvalósítására alkalmaznak, olykor átvilágítással. Gyártást vállalunk egyedi méretek alapján, kerettel vagy akár nélküle is. Keressen bizalommal.

PerePrint Kft.,
1134 Budapest,
Kassák Lajos u. 57.
 
Adószám: 25751325-2-41
Raiffeisen: 12011351-01571330-00100009