PerePrint Kft., 1134 Budapest, Kassák Lajos u. 57. | info@pereprint.hu

Ügyfélfogadás: Hétfő - Péntek  8:00 - 16:00

Fal-, padlómatrica

Könnyű kezelhetősége miatt közkedvelt dekorációs elem a falmatrica. Nemcsak festett vagy tapétázott felületre, hanem üvegre, tükörre és csempére is tehetjük.
A falmatrica tökéletes dekoráció minden létező helyiségbe. Gyerekszobában, konyhában, irodában, de még a mosdó falán is tökéletesen mutat, ha megtaláljuk a megfelelő mintát vagy a számunkra kedves dolgokat.
Saját személyiségünkre formálhatjuk a falakat, motivációs üzeneteket helyezhetünk el. Ha meguntuk, egyszerűen és nyom nélkül leszedhető. Nem titok például, hogy egy igényes, szép munkahelyi környezet inspirálóan hat az ott dolgozókra. A falmatrica tökéletes megoldás erre a célra is.

A padlómatricák pedig igenis vezethetnek!

Egyszerű, olcsó, de mégis hatásos reklám! Grafikáját egyedileg megtervezheted, illetve megválaszthatod formáját, méretét. Üzleteden belül akárhova felhelyezheted, akár elvezethetik a vendégeidet a bejárattól egészen Hozzád. Számtalan megoldás kínálkozik számodra, hiszen olyan formát választhatsz, ami illeszkedik céged profiljához.

Mivel minden padlómatricát egyedi rendelésre készítünk, keress minket még ma igényeiddel és egy személyre szabott árajánlatot küldünk Neked!

PerePrint Kft.,
1134 Budapest,
Kassák Lajos u. 57.
 
Adószám: 25751325-2-41
Raiffeisen: 12011351-01571330-00100009